Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Női labdarúgás: döntetlennel mutatkozott be a magyar válogatott új kapitánya

Kedd délután a Telkiben rendezett barátságos mérkőzésen debütált a magyar női válogatott kispadján a nemzeti csapat élére a közelmúltban kinevezett Margaret Kratz…

Noha mindkét félidőben aktívabb volt a magyar női válogatott 0-0-s döntetlent ért el Bosznia-Hercegovina legjobbjaival szemben a Telkiben rendezett kedd délutáni felkészülési mérkőzésen. A találkozó a beszámolók szerint egyelőre szintfelmérő volt az újdonsült szövetségi kapitány számára, aki most látta először mérkőzésen a magyar csapat játékosait. Mint ismeretes, a női válogatott a legutóbbi Európa-bajnok selejtezők során nyolc mérkőzés alatt szerzett hét pontjával csak a negyedik helyen végzett ötcsapatos csoportjában, így messze volt a kontinenstornán való szereplés jogának kiharcolásától.

A magyar szövetség (MLSZ) honlapja kiemelte: az ezúttal a csapatkapitányi karszalagot is viselő Vágó Fanny 125. alkalommal lépett pályára a válogatottban, a rekorder Hummel-Smuczer Angéla 126 válogatottsággal.

Magyarország – Bosznia-Hercegovina (0-0)
Gólszerzők: ill.

A magyar válogatott kezdőcsapata: Schildkraut Fruzsina – Mosdóczi Evelin, Turányi Lilla, Szemán-Tóth Barbara, Csiki Anna, Fenyvesi Evelin, Csányi Diána, Magyarics Zoé, Zágor Bernadett, Kocsán Petra, Vágó Fanny.