Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Borussia Dortmund: Az egyik riválistól igazolnának védőt! – sajtóhír

A német bajnokságban (Bundesliga) szereplő Borussia Dortmund a nyári átigazolási időszakban szeretne erősíteni a védelmén. Erre a hírek szerint a Wolfsburg játékosát, Maxence Lacroixt nézték ki.

A Borussia Dortmund csapatát mindenképp szeretnék megerősíteni a nyár folyamán. A vezetőség elsősorban a védelem helyzetével elégedetlen, ennek okán ezen a poszton lenne létfontosságú számukra az erősítés. A Kicker legfrissebb értesülései szerint a sárga-feketék több célpontot is kinéztek maguknak, de leginkább Maxence Lacroix játékjogát szeretnék megszerezni, aki a Wolfsburgban lett meghatározó játékos rögtön az első szezonjában. A középhátvéd a megbízható játéka mellett gólerősségével is kitűnik, ugyanis ebben a szezonban már 5 találatban is szerepet vállalt. A beszámolók alapján a Dortmund kész lenne 30 millió eurót is kifizetni a Wolfsburgnak, akik egy éve 5 millió euróért vették meg őt a Sochaux együttesétől. Amennyiben a transzfer nem jönne össze a Borussiának, úgy a hírek szerint a másik célpontjuk az Augsburgban futballozó Felix Uduokhai, aki éppen az előző szezonban került a bajor gárdához a Wolfsburgtól. Uduokhai piaci értékét 13 millió euróra taksálja a mértékadó transfermarkt.

Lacroix ebben a szezonban minden sorozatot figyelembe véve 31 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 2 gólt és 3 gólpasszt jegyzett. Szerződése 2024 nyaráig köti aktuális csapatához. Piaci értéke 25 millió euró a transfermarkt szerint.