Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ferencváros: “A szezon legjobb meccse volt!”

Ahogyan arról beszámoltunk, a Ferencváros csapata az Újpest elleni rangadó megnyerésével biztosította a magyar bajnokság (OTP Bank Liga) 2020-2021-es szezonbeli bajnoki címét…

 

A kedd esti találkozó megnyerése után a Ferencváros ukrán trénere, Szerhij Rebrov a klub hivatalos oldalának adott interjút:

“Szerintem az Újpest elleni volt a Ferencváros egyik legjobb mérkőzése a jelenlegi szezonban. Láttam a fiúkon a motivációt, szerintem kielemeztük és ki is javítottuk a Kisvárda ellen elkövetett hibákat. Nagyon nagy öröm, hogy sikerült elérni a célunkat, jár a gratuláció a szurkolóknak és mindenkinek, akikkel együtt értük el ezt a sikert. Három bajnoki cím zsinórban – ez hihetetlen!

Nem tudom, hogy mi történhetett az előző meccsen, de két napon keresztül átbeszéltük a tapasztalatainkat, úgy látszik, hogy ennek is megvolt a hatása. Köszönet a szurkolóknak, az, hogy meglátogatták a fiúkat a derbi előtt a hotelnél, olyan plusz lökést adott, aminek az eredménye látszott az Újpest elleni mérkőzésen.

A fiúknál abszolút látszik, hogy mennyi pluszt jelent a támogatásuk. A Ferencvárosnak van Magyarországon a legjobb tábora. Emlékszem, amikor bejutottunk a Bajnokok Ligája csoportkörébe, akkor is zseniális volt, ahogy megvárták a fiúkat és együtt ünnepeltünk. Nem tudom, ki hogyan fog ünnepelni, hiszen korlátozások vannak, ám a játékosok megérdemlik, hogy a családdal ünnepeljenek. Nagyon fontos mérkőzés vár ránk a Fehérvár ellen, ígérem, harcosak leszünk, de most két nap pihenőt kapnak a fiúk.”

Gratulálunk a Ferencváros csapatának 32. magyar bajnoki címéhez!