Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hertha BSC: “Készen állunk a folytatásra!”

Ahogyan arról beszámoltunk, az elmúlt héten Dárdai Pál is megfertőződött a koronavírussal, és a csapaton belüli több pozitív eset miatt a teljes keret karanténba került és három mérkőzésüket elhalasztották

A német bajnokságban (Bundesliga) szereplő Hertha BSC csapatának vezetőedzője, Dárdai Pál véleménye szerint csapata készen áll a kényszerszünet utáni folytatásra, és továbbra is úgy véli, hogy csapatának minden esélye megvan a bennmaradás kiharcolására:

“Mindenki várja már, hogy szabadulhasson, mindenki készen áll az edzésre. Egy idő után unalmas, hogy csak nézed a futballt. Ha négy pontot szerzünk, akkor már nem leszünk kieső helyen. Nem szabad hagynunk, hogy belénk beszéljék a nyugtalanító dolgokat. Mi vagyunk a berliniek. Bíznunk kell magunkban, itt nincs idegeskedés.”

A Hertha koronavírus-fertőzések miatt az elmúlt három fordulóban nem lépett pályára, így a vetélytársak közül többen megelőzték őket, és a kiesést jelentő, 17. helyre csúsztak vissza, miután a Köln és a Mainz hat-hat, a Bielefeld pedig négy pontot szerzett mostanság.

A bajnokság aktuális állása