Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megszabta vezetőedzője árát a RB Leipzig – sajtóhír

A Goal értesülései szerint a Lipcse trénerét szeretné szerződtetni a Bayern München, viszont aligha fognak annyit fizetni érte, mint amennyit kérnek érte.


Mint ismert, Hansi Flick csapata Wolfsburg elleni győzelmét követően bejelentette, hogy szeretne távozni az év végén, és kérte, hogy bontsák fel a szerződését, ugyanis nagyon valószínűséggel a Nationalelfet fogja trenírozni az Európa-bajnokságot követően. Egyelőre a távozása még nem hivatalos, ám a német rekordbajnok már az utódját keresi, az első számú jelölt pedig a rivális vezetőedzője Julian Nagelsmann.

A hírek szerint viszont a Leipzig csak abban az esetben engedné el a 33 éves szakembert, ha a Bayern München kifizetné a 30 millió eurós kivásárlási árát a 33 éves szakembernek. Amennyiben a bajor klub ezt megtenné, úgy ez lenne minden idők legdrágább edzői átigazolása, soha korábban még nem fizettek ennyi pénzt egy vezetőedzőért.

A Leipzig vezetőedzője mellett, a jelenleg klub nélküli Massimiliano Allegri, illetve az Ajaxot irányító Erik Ten Hag neve merült fel, mint következő Bayern München tréner.