Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb magyar válogatott játékos köthet ki a török élvonalban – sajtóhír

Azok után, hogy vasárnap “magyar rangadót” rendeztek a török bajnokságban, nem kizárt, hogy hamarosan újabb honfitársunk csatlakozhat a Süper Ligbe…

Az olasz Mediagol információi szerint a török bajnokságban (Süper Lig) középcsapatnak számító Gaziantep együttese nyáron szerződtetné a Budapest Honvéd csapatában futballozó Balogh Norbertet.

Mint ismeretes, Balogh 2016 januárjában 2.2 millió euróért cserébe hatalmas reményekkel a Palermóhoz szerződött Debrecenből, és a Serie A-ban is szerepelhetett, ám második évében az együttes kiesett az élvonalból. A másodosztályban már kevésszer léphetett pályára, később pedig kölcsönadták a ciprusi APOEL Nicosiához, amelyben 12 találkozón kétszer volt eredményes. Tavaly nyáron szerződést bontott a csődközelbe került és visszasorolt Palermóval, majd szeptemberben az angol másodosztályú Hull Cityhez igazolt, ám tavaly május végén szerződést bontott velük.

Balogh múlt nyáron hazatért, és az idei szezonban 24 pályára lépés alatt eddig tíz találatot és négy gólpasszt jegyzett a bennmaradásért hajtó Honvéd színeiben.

Mint ismeretes, a török élvonalban jelenleg három magyar futballista játszik, Szalai Attila (Fenerbahce) és Varga Kevin (Kasimpasa) egyaránt alapembernek számít, míg Megyeri Balázs (Göztepe) csapata cserekapusa.