Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kapitányjelölttel tárgyal a német szövetség

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, a Bayern München csapatától a szerződésbontását kérte a bajorok BL-győztes mestere, a keddi napon bejelentették a Lipcsétől érkező új edzőjüket, így a címvédőtől és a mostani szezon potenciális bajnokától távozó trénerrel felvehette a kapcsolatot a német szövetség…

A Bayern München csapatától a minap érzelmesen elbúcsúzó Hans-Dieter Flick lehet a német sajtó szerint a legnagyobb esélyes arra, hogy az Európa-bajnokság után átvegye a leköszönő Joachim Löw helyét a német válogatott szövetségi kapitányaként.

A német labdarúgó-szövetség (DFB) a SID kérdésére azt közölte: “Ismert, hogy a DFB nagyra tartja Hans-Dieter Flicket, aki kiváló jelölt a nemzeti csapat élére. Megerősítjük, hogy már most tárgyalásokat folytatunk vele és a Bayern München illetékeseivel.” A szövetség válaszában hozzátették, további részleteket nem fognak kommentálni az eljárásról, annak nyugodt kimenetele érdekében.

A Bayern irányítását 2019 novemberében átvevő 56 esztendős szakember korábban 2006 és 2014 között volt Löw segítője a válogatottnál, most pedig az általános vélekedés szerint ő a legnagyobb favorit, hogy a Nationalelf következő kapitánya legyen.