Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A spanyol középpályás maradna a Bayern Münchennél

A bajorok labdarúgójának ügynöke nyilatkozott arról, hogy ügyfele profi felfogással rendelkezik és nem szeretné már fél év után feladni a harcot a több játékperc reményében.


A Bayern Münchennél egyelőre nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket Marc Roca, aki Hansi Flick mestertől korántsem kapott elég bizonyítási lehetőséget. A német és spanyol sajtónak pedig épp elég volt ennyi, hogy az esetleges távozásáról írjanak, a Bild már konkrét tényként kezelte, hogy kölcsönadják nyáron a játékost, azonban ügynöke reagált azonnal erre a feltételezésre.

“Marc nem foglalkozik azzal a gondolattal, hogy elhagyja a Bayernt, és a klub sem informált még minket arról, hogy a szezon után tovább akarják adni Marcot. Egy nyári váltás egyáltalán nem jelent témát. Természetesen minden játékos sok lehetőséget szeretne magának, de arra is gondolni kell, hogy Marc csak októberben érkezett meg Münchenbe. Nem lenne profi, ha már most egy kölcsön ügyletről beszélnénk. Marcnak hosszútávú szerződése van, és nem olyan típus, aki öt hónap után bedobja a törölközőt. Ő egy olyan játékos, aki megküzd a helyéért. Kimmich, Goretzka, Tolisso, Javi Martínez, Alaba, ők mind kiváló focisták. Marc már az elején tudta, hogy mit vállal mikor elfogadta a Bayern ajánlatát” – mondta a Goal-nak a játékos ügynöke.

A 24 éves spanyol középpályás az elmúlt bő fél év alatt mindösszesen 10 tétmérkőzésen kapott lehetőséget, amelyeken 481 percet tölthetett a pályán, így nem lehet kifejezetten boldog, de nem adja fel, hanem küzd a több játéklehetőségért.