Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Mourinho: “Élvezem a szabadságot!”

A közelmúltban a Tottenham menedzseri posztjáról menesztett José Mourinho saját bevallása szerint egyáltalán nem akarja siettetni a visszatérést, és kivárja a következő lehetőséget…

A The Times részére adott interjújában az ismét munkanélkülivé váló José Mourinho elárulta, hogy egyáltalán nem sürgeti, hogy mielőbb újra munkába álljon, noha köztudott, hogy vannak ajánlatai:

“Nincsenek terveim. Frissnek és nyugodtnak érzem magam, mint aki szabadságon van. Több időm jut a házi feladataim elvégzésére és az elemzésekre. Közben meg várom, hogy visszatérjek a futballba, de nem akarok semmit elsietni.”

Az 58 esztendős portugál szakember nagyjából másfél éven átirányította a Tottenham gárdáját, s 2019 novembere óta 86 mérkőzésből 44-et nyert meg vele a csapata 19 döntetlen és 23 vereség mellett. Azonban, ahogy azt megelőzően a Manchester United együttesénél, úgy az észak-londoniaknál is rengeteg kritikát kapott elavult és egyre eredménytelenebb módszerei miatt, így a Spurs vezetése végül a viszonylag rövid időn belüli kirúgása mellett tette le a voksát.