Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Némteroszág: Hansli Flick még egy lépéssel közelebb válogatott kispadjához!

Az Abendzeitung című lap szerint a Bayern Münchentől távozó tréner egy újabb nagy lépéssel közelebb került a német válogatott kispadjához. 

Mint arról már mi is beszámoltunk, az 56 esztendős tréner nem zárkózna el a válogatott kispadjától, amelyet az Abendzeitung szerint a nyártól minden jel szerint meg is örököl majd Joachim Löwtől.

Az Abendzeitung egyébként biztosra megy, már azt is állítja, hogy a német szövetség (DFB) és Flick között már szóbeli megállapodás is köttetett arról, hogy az Európa-bajnokságot követően a Bayern Müncehntől saját akaratából távozó Flick irányítja majd a Nationalelfet.

A müncheni székhelyű lap azt is tudni véli, hogy német módi szerint Flick hosszab időre kap majd megbízatást, hiszen a 2022-es katari világbajnokságot követően a 2024-es, a tervek szerinti hazai rendezésű Eb-re is mindenképpen vele tervez a szövetség.

Németországban egyébként már nem egy lap fogalmazta meg, hogy ‘Hansli Flick álomállása az edzői pályán a Nationalelf kispadja’ – Ilyen az, amikor egy álom valósággá válhat (…)