Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: majdnem 90 millió érne meg az Inter csatárcsillaga!

Egyelőre nem teljesen van ki a nyakig érő vízből az Internazionale csapata. A gárda nemrég megnyerte a tizenkilencedik olasz bajnoki címét, ám anyagi nehézségei miatt idén nyáron pénzt lesz kénytelen kisajtolni a játékos-eladásokból.

Lautaro Martínez az egyik legfontosabb tagja az Inter legújabb bajnokcsapatának. Az argentin válogatott támadó három évvel ezelőtt érkezett a milánóiakhoz. A kék-feketék akkor 25 millió eurót fizettek érte a Racing Clubnak. Az akkor megkötött szerződés értelmében Lautaro 2023. nyaráig kötelezte el magát az olaszokhoz.

A keretfiatalítás előtt álló Real Madrid állítólag már be is jelentkezett a mindössze 174 centis középcsatárért. A Tuttosport szerint az Inter kényszerhelyzetben van a „Királyiak” kívánságát illetően. Ugyanis a Serie A győztese 27 millió euróval tartozik a Realnak, Achraf Hakimi vételárából. Lautaro átengedése pedig sokat segíteni a kiegyenlítésben.

A Tuttosport szerint a spanyolok további 60 millió eurót utalnának át Milánóba, ha Lautaro elfogadja az ajánlatukat. Álltólag a dél-amerikai légiós személy szerint évi 9 milliós fizetésnek örülhetne. Ez pedig óriási emelés, lévén most „csak” 1,5 millióval gyarapszik évente.