Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

José Mourinho riválisától igazolna új csapatába – sajtóhír

A Special One becenévre hallgató portugál szakember mindenképpen szeretne szerződtetni egy középhátvédet a Farkasokhoz, így jöhet szóba a nápolyiak bekkje.

Angol és olasz sajtóinformációk szerint az AS Roma újdonsült vezetőedzője, José Mourinho kérésére a Napoli védőjét, Nikola Maksimovicsot igazolhatja le a római alakulat.

A huszonötszörös szerb válogatott középhátvéd új kihívásokra vágyik, ezért 2021-ben lejáró szerződését nem hajlandó meghosszabbítani, így ingyen csatlakozhat a Farkasokhoz. A hírek szerint a Roma csapatán kívül a West Ham United, az Everton, és az AC Milan is szívesen tudná a soraiban Maksimovicsot. A masszív bekk jelenlegi piaci értékét 12 millió euróra becsüli a német transfermarkt.de.

Maksimovic 2017-ben igazolt Nápolyba a Torinótól, de már előtte egy évet szerepelt kölcsönben a csapatnál, ezért is vásárolták meg őt opciós jogukkal élve. A Napolinál eltöltött öt idényéből egy felet kölcsönben a Szpartak Moszkvánál játszott. Világoskék színekben összesen 99 alkalommal futhatott ki a zöld gyepre tétmérkőzéseken a 29 éves szerb játékos, amelyen két gólt és két gólpasszt jegyzett.