Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Gareth Bale: “Az Európa-bajnokság után mindent elárulok!”

Gareth Bale a Leicester Cit legyőzését követően egyértelműen fogalmazott a jövőjét illetően: első az Európa-bajnokság, utána minden kiderül.

A 31 esztendős játékos mint mondta, pontosan tudja, miképpen folytatódik majd karrierje a londoni kölcsönszerződése lejártát követően, ugyanakkor minderről csak is az Európa-bajnokság után hajlandó beszélni.

“Az Eb után mindent elmondok. Pontosan tudok már mindent, ugyanakkor most nem akarok felesleges feszültséget sem kelteni. ha most bármit is mondanék, egészen biztos, hogy káosz keletkezne!” – Idézi Bale-t a Sky Sports, aki még megjegyezte, hogy ‘most csak is a walesi válogatottra gondol’, úgyhogy innentől köszöni szépen a karrierjére irányuló kérdéseket, ám azokra nem fog válaszolni.

Mint ismert, Gareth Bale 2022 június 30-áig érvényes szerződéssel bír a Real Madridnál, ám elnézve – főleg a José Mourinho menesztését követő – angliai teljesítményét (20 bajnoki 11 gól és 2 gólpassz), nehéz lenne elképzelni, hogy Madridban folytatja – Persze az ő esetében már láttunk jó pár fordulatot (…)