Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az RB Leipzig védője iránt érdeklődik a PSG – sajtóhír

Német sajtóhírek szerint a bajnoki címről éppen csak lemaradó Paris Saint-Germain csapata meg szeretné erősíteni a védelmét az RB Leipzig védőjével, Nordi Mukielével.

A német Bild információi szerint Nordi Mukiele visszatérhet hazájába, mivel a német lap szerint a PSG vetette ki rá a hálóját. A jobbhátvéd jelenlegi szerződése még 2023-ig él a lipcsei klubnál, akik 30 millió eurót kérnének érte, ezt pedig a párizsiak könnyedén ki is fizetnék. A váltás vonzó lenne a 23 éves játékos számára is, mivel konkrétan hazatérne: Mukiele Párizs külvárosában született. A hírek szerint a PSG mellett az Atlético Madrid is érdeklődik a játékos iránt.

A PSG-nek szüksége van egy jobbhátvédje, miután Thilo Kehrer jövője bizonytalanná vált hullámzó teljesítménye miatt, de ha nem is helyette, de mellé is erősítésre lenne szükségük ezen a poszton.

Mukiele a Paris FC és a Stade Laval akadémiája után 2017-ben került a Montpellier csapatához, majd egy évvel később 13 millió euróért vásárolta meg az RB Leipzig, ahol eddig minden sorozatot figyelembe véve 108 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 8 gólt és 6 gólpasszt is jegyzett.