Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Visszatérhet hazájába a Leverkusen játékosa – sajtóhír

Egybehangzó nemzetközi lapértesülések szerint a 2018-as Libertadores-kupa-győztes River Plate csapata igényt tartana korábbi kiváló játékosa szolgálataira, aki jelenleg a Bayer Leverkusen csapatában szerepel…

(Photo by Sascha Steinbach – Pool/Getty Images)

Több dél-amerikai forrás is megemlítette, hogy az argentin River Plate csapata megkísérli visszaszerezni egykori támadóját, Lucas Alariót a Bayer Leverkusen együttesétől, és a hírek szerint már felvették a kapcsolatot a német klub vezetőivel. A korábbi csatárra azért lenne sürgősen szükség, mert a “milliomosok” első számú gólfelelőse, Rafael Santos Borré Európába tervez igazolni a nyáron.

A 28 éves támadó annak idején, 2015 és 2017 között 47 mérkőzésen 22 gólt szerzett a River színeiben. A kilencszeres argentin válogatott csatár négy éve erősíti a “gyógyszergyáriakat”, azóta minden sorozatot figyelembe véve 131 mérkőzésen 51 gólt szerzett a klub színeiben. Alario az aktuális idényt 11 Bundesliga-találattal fejezte be, összességében 15 alkalommal zörgette meg az ellenfelek hálóját a 2020-2021-es idény során.

A 185 centi magas támadó pályafutását a friss argentin bajnok Colón csapatában kezdte, és a napokban ő maga is tolmácsolta gratulációját a santa féiek történelmi sikere kapcsán.