Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Szerb válogatott védőt igazolna a Juve! – sajtóhír

A Calciomercato.com értesülései alapján az olasz rekordbajnok Juventus szeretné szerződtetni a Fiorentina szerb válogatott hátvédjét, Nikola Milenkovicot…

(Photo by Matteo Ciambelli/DeFodi Images via Getty Images)

Az olasz portál információi szerint a Juve jövőbeli terveiben nem szerepel Merih Demiral, a helyére pedig Nikola Milenkovicot igazolná le. A török hátvéd két éve tartozik a torinói gárda kötelékébe, balszerencséjére amikor kezdett megragadni a kezdőben rendre közbe jött neki egy kisebb-nagyobb sérülés. Demiralt állítólag az Everton és a Sporting Lisszabon vinné, utóbbi klubnál ráadásul már megfordult. 

A helyére kiszemelt Nikola Milenkovic 2017 nyara óta tartozik a Fiorentina kötelékébe. A szerb hátvéd eleinte nem igazán kapott esélyt a bizonyításra, majd a szezon második felében alapember lett. Milenkovic helye azóta is stabil, a 2019/2020-as bajnoki idényben például csupán egy találkozót hagyott ki. Minden sorozatot figyelembe véve 133 mérkőzésen lépett pályára a firenzei alakulatban. Szerződése egyébként jövő nyáron lejár, a transfermarkt pedig 25 millió euróra becsüli piaci értékét. A Juventus az elmúlt években több meghatározó játékost is megkaparintott a Fiorentinától. Többek között Chiesa vagy éppen Bernardeschi is a ‘violáktól’ tett át székhelyét Torinóba.