Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Fraditól távozó védővel erősített a MOL Fehérvár! – Hivatalos

A magyar élvonalban (NB I) szereplő MOL Fehérvár együttese bejelentette, hogy leigazolták a Ferencvárostól távozó Marcel Heistert. A védő a fehérváriak második nyári szerzeménye.

(Photo by Filippo Alfero – Juventus FC/Juventus FC via Getty Images)

Mint arról korábban beszámoltunk, a magyar bajnoki címet 32. alkalommal begyűjtő Ferencváros gárdája az idény végén közleményben tudatta, hogy távozik a csapattól Lovrencsics Gergő, Isael, Michal Skvarka és az a Marcel Heister is, akit a mai nap folyamán bejelentett a MOL Fehérvár együttese, mint a csapat legújabb igazolása. A futballista három évet töltött el a Ferencvárosnál, és a fővárosi csapat mezét 97 alkalommal ölthette magára. Ezeken a találkozókon 2 gólt szerzett és 11 gólpasszt osztott ki. A három esztendő alatt három bajnoki címet ünnepelhetett és megjárta az Európa-liga és a Bajnokok Ligája csoportkörét is a gárdával.

A 28 esztendős balhátvédet ingyen szerezte meg a MOL Fehérvár, akiért a hírek szerint a Legia Warszawa és a Budapest Honvéd is érdeklődött. Heister a székesfehérvári alakulat második nyári szerzeménye, korábban Michael Lüftner szerződtetését jelentették be. Új csapatában Heister az 55-ös mezszámot fogja viselni. Arról nem született hivatalos bejelentés, hogy hány évre kötelezte el magát a klubnál.