Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A PSV kiválóságát akarja a Liverpool! – sajtóhír

A Sky Sports értesülései alapján az angol élvonalban (Premier League) szereplő Liverpool szívesen soraiban tudná a PSV Eindhoven holland támadóját, Donyell Malent…

(Photo by Photo Prestige/Soccrates/Getty Images)

Nem lenne nagy meglepetés, ha idén nyáron top bajnokságba kerülne a 22 esztendős Donyell Malen. A PSV Eindhoven gólgyárosa iránt a hírek szerint a Liverpool és a Borussia Dortmund érdeklődik. Az angol sztárcsapat Salah lehetséges utódjaként igazolná le, míg a neves német csapat Sancho esetleges távozása esetén szerezné meg. Malen számára egyébként valamelyest ismerős lenne az angol futball légköre, mivel néhány évet eltöltött az Arsenal utánpótlásában. 

Donyell Malent 2017 nyarán igazolta le a PSV Eindhoven az Arsenaltól. Első évében a PSV második csapatában játszott inkább, de elvétve kapott lehetőséget már a legjobbak között is. Malen aztán a 2018/2019-es idényben állandó tagnak számított az ‘A’ együttesben, manapság pedig kirobbanthatatlan a kezdőből. Minden sorozatot figyelembe véve 116 mérkőzésen lépett pályára a PSV-ben, ezeken 55 gólt szerzett.