Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

AC Milan: a német élvonalból érkezhet támadó – sajtóhír

A Bundesligában remek idényt futott, ennek következtében az Európa-bajnokságon szereplő osztrák válogatott kezdőcsatára lett, így megnőtt iránta az érdeklődés, többek között a milánói gárda is számítana rá.

(Photo by Harry Langer/DeFodi Images via Getty Images)

A Stuttgart támadója, Sasa Kalajdzic iránt érdeklődik az AC Milan együttese, a Calcio Mercato értesülései szerint. A Rossoneri szakmai stábja Zlatan Ibrahimovic mellé szeretné még egy remek befejezőcsatárt és 2020/21-es szezonban a német élvonalban 16 gólig jutó 23 éves osztrák játékosra esett a választásuk.

A milánói alakulatnál a svéd klasszison kívül csak Rafael Leao maradt Mario Mandzukic távozásával, mint klasszikus 9-es, azonban benne nem bíznak eléggé, hiába élt a lehetőséggel és bizonyította tudását, ha megkapta rá az esélyt. Ezért keresnek új befejező játékost, és nagyon úgy fest, hogy a hórihorgas Kalajdzic lesz a befutó az olasz csapatnál.

Az osztrák válogatott labdarúgó az Admira Wackertől érkezett a Stuttgarthoz 2019-ben mindösszesen 1,75 millió euróért, azóta több, mint tizenkétszeresére nőtt a piaci értéke, amelyet 22 millió euróra becsül jelenleg a mértékadó transfermarkt.com, szerződése pedig 2023-ig szól a német klubbal.