Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Arnautovic megegyezett az új csapatával – sajtóhír

Megbízható médiaértesülések szerint a korábbi híreszeléseknek megfelelően az osztrákok balhés támadója visszatérni készül Olaszországba…

(Photo by Carl Recine – Pool/Getty Images)

Többek közt a neves átigazolási szakértő, Fabrizio Romano is megerősítette, hogy a Bologna és a Shanghai SIPG csapatának elöljárói megegyeztek Marko Arnautovic átigazolásáról, melynek értelmében a rutinos támadó hamarosan felbontja szerződését a kínai gárdával, hogy ingyen aláírhasson az olasz egylethez.

Mint ismeretes, a szerb származású osztrák válogatott támadó nem bírt magával az Európa-bajnokságon, hiszen a gólöröm hevében provokálta az észak-macedónok albán származású játékosát, amiért eltiltásban részesült. Később, múlt szombaton az olaszok elleni nyolcaddöntőben ugyan visszatérhetett, de csapata a hősies küzdés ellenére nagy küzdelemben alulmaradt a favorittal szemben.

Arnautovic még kevésbé ismert játékosként, a 2009-2010-es szezonban az Internél töltött kölcsön idején már feltűnt a Serie A-ban. A 32 éves csatár ezt követően a Werder Bremen (2010-2013), a Stoke City (2013-2017) és a West Ham United (2017-2019) csapatait szolgálta, az elmúlt két szezont pedig már a távol-keleten töltötte, ahol az első két idénye alatt 16 bajnoki találatot termelt.