Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az AC Milan az Ajax támadóját szemelte ki – sajtóhír

Olasz sajtóértesülések szerint az AC Milan már fel is vette a kapcsolatot az Ajax rutinos támadójával, Dusan Tadiccsal.

(Photo by Peter Lous/Soccrates/Getty Images)

Az átigazolási hírekben mindig jól értesült Gianluca Di Marzio információi szerint az AC Milan az Ajax szerb támadóját, Dusan Tadicot szemelte ki magának. A Sky Sports Italia újságíró szerint ráadásul a játékos is nyitott lenne a klubváltásra és örömmel csatlakozna az olasz klubhoz, arról viszont nem ír, hogy az Ajax hajlandó lenne-e megválni rutinos támadójától.

A Milan jelenleg a támadószekcióját szeretné megerősíteni. Tervben van még egy szélső leigazolása is, de az irányító posztjára is szeretnének megszerezni valakit, ahová most James Rodriguez nevét pletykálják a lapok. Az olaszok eddig két játékos érkezését jelentették be: Mike Maignan kapust és Fikayo Tomorit, akit kölcsöne után igazoltak le végleg.

A 32 éves szerb játékos 2018 nyarán szerződött a holland együtteshez, amelynek színeiben minden sorozatot figyelembe véve 149 mérkőzésen 76 gólt, valamint 70 gólpasszt jegyzett. Az előző szezon is kiemelkedően jól alakult a számára, mivel 51 tétmeccsen 22 alkalommal volt eredményes és 26 asszisztot is kiosztott.