Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Euro 2020: vasárnap megműtik az olaszok kiválóságát

Ahogyan arról beszámoltunk, az Európa-bajnokság péntek esti negyeddöntőjében a diadalmaskodó olasz válogatott egyik legjobbja súlyosnak tűnő sérülést szenvedett, vasárnap pedig újabb információk láttak napvilágot állapotával kapcsolatban…

(Photo by Alex Grimm – UEFA/UEFA via Getty Images)

Az olasz sajtó egybehangzó beszámolói értelmében az olasz válogatott péntek esti Európa-bajnoki negyeddöntőjében achilles-ín szakadást szenvedő Leonardo Spinazzolát a vasárnapi napon Finnországban operálja meg Sakari Orava specialista.

Az első kiszivárgott információk szerint az AS Roma bekkje előreláthatólag legalább hat hónap kényszerszünetre számíthat súlyos sérüléséből kifolyólag, vagyis várhatóan a 2021-es naptári esztendőben már nem léphet pályára.

A 28 éves szélsővédő ötből négy Európa-bajnoki mérkőzésen pályára lépett az Azzurri soraiban, és fáradhatatlan, csupa szív játékával a hibátlanul menetelő válogatott kulcsemberének számított.

Belgium legyőzésével az olasz válogatott 2012 után jutott be újra Európa-bajnokságon a legjobb négy közé, miközben Roberto Mancini irányításával már zsinórban a 32. mérkőzését vívta meg veretlenül, és készülhet a Spanyolország elleni Eb-elődöntőre.