Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ismét kölcsönadta középpályását az Arsenal! – Hivatalos

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Arsenal gárdája ismételten kölcsönadta középpályását, Matteo Guendouzit. A francia játékos a Marseillenél fog szerepelni a következő szezonban, amelynek lehetősége lesz végleg megvásárolni a 22 esztendős futballistát.

(Photo by David Price/Arsenal FC via Getty Images)

A tavalyi szezont követően ismét úgy döntött az Arsenal gárdája, hogy kölcsönadja Matteo Guendouzit. A francia középpályás a Marseillenél tölti a 2021/22-es idényt, amelynek opciós joga lesz őt végleg megvásárolni 10 millió euró ellenében. Ahogy arról beszámoltunk, Guendouzi már a tegnapi nap folyamán elköszönt az “Ágyúsoktól”, amiből azt lehet levonni, hogy a későbbiekben sem fog már visszatérni az angol fővárosba. A 22 esztendős játékos már az előző szezont is kölcsönben töltötte, akkor a Hertha Berlinnél szerepelt.

Guendouzi 2018-ban igazolt az Arsenalhoz a Lorient együttesétől. A londoni klub színeiben 82 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 1 gólt és 5 gólpasszt jegyzett, valamint 1 FA-kupát nyert. Piaci értékét 20 millió euróra taksálja a mértékadó transfermarkt.