Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Pótolta gólgyárosát a River Plate – HIVATALOS

Miután Rafael Santos Borré az Eintracht Frankfurthoz igazolt, az argentin River Plate csapata nem sokat tétlenkedett új csatára bejelentését illetően…

(Photo by Andre Penner – Pool/Getty Images)

A várakozásoknak megfelelően a River Plate gárdája a csütörtöki napon bejelentette a rutinos Braian Romero szerződtetését, aki három évre szóló megállapodást kötött a fővárosi sztárcsapattal.

A 30 esztendős támadó az Independiente gárdájától igazolt át a “milliomosokhoz”, azonban az elmúlt másfél idényt a Defensa y Justicia gárdájánál töltötte kölcsönben, mellyel nagyszerű sikereket ért el. Romero kulcsfigurája volt a 2021-ben a Copa Sudamericanát és a Recopát egyaránt megnyerő együttesnek, miközben teljes tartózkodása alatt 23 mérkőzésen 16 gólt lőtt legutóbbi állomáshelye színeiben. A rutinos csatár korábban az Acassuso és az Argentinos Juniors együttesében is szerepet vállalt, 30 évesen pedig egyértelműen élete legnagyobb lehetőségét kapta, hiszen sosem játszott még egy ilyen patinás klub színeiben.

A Marcelo Gallardo által irányított Rivernek villámgyorsan új csatárt kellett találnia, miután a csapat legjobbja a minap ingyen elhagyta őket, jövő héten pedig folytatódik a Libertadores-kupa aktuális kiírása az egyenes kieséses szakasz mérkőzéseivel, valamint kezdetét veszi az argentin bajnokság 2021-es idénye is.