Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Portugál légiós az Arsenal célkeresztjében – sajtóhír

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, most a portugál lapok is megerősítették, hogy az Arsenal komolyan érdeklődik a Wolves portugál középpályása iránt…

A portugál Record információi szerint az Arsenal együttese tárgyalásokat kezdeményezett a Wolves játékosa, Rúben Neves mielőbbi megszerzése érdekében, akinek eladási árát a közelmúltban klubja mintegy 35 millió fontban határozta meg.

A 24 éves portugál középpályás 2017 nyarán hagyta el az FC Portót az akkor még az angol másodosztályban szereplő Wolves kegyeiért, hogy több játéklehetőséget kapjon. A Championshipből feljutó együttes színeiben első évében hatszor volt eredményes, a rákövetkező három idény alatt együttesen 11 találatig jutott a PL-ben. Minden sorozatot figyelembe véve Neves 176 mérkőzés alatt 20 alkalommal talált be a narancsmezesek színeiben, miközben az utolsó három idény alatt mindössze öt bajnokit hagyott ki, rendkívül fontos láncszeme volt Nuno csapatának, a menedzser azonban távozott, és lehet, hogy a folytatásban nem lesz ennyire nélkülözhetetlen.

A forrás úgy tudja, hogy Neves mellett az “ágyúsok” a szebb napokat is látott Renato Sanches megszerzése iránt is érdeklődést mutatnak, aki az elmúlt két idényt a francia Lille OSC gárdájában töltötte.