Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Eldőlt Ole Gunnar Solskjaer sorsa a Manchester Unitednél! – Hivatalos

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United együttese bejelentette, hogy meghosszabbította vezetőedzője, Ole Gunnar Solskjaer szerződését. A norvég szakember 2024-ig írt alá.

(Photo by Tullio Puglia – UEFA/UEFA via Getty Images)

Jadon Sancho megszerzése után újabb fontos bejelentést tettek a “Vörös Ördögök”. Ole Gunnar Solskjaer a mai nap folyamán ugyanis aláírta új szerződését a Manchester Uniteddel, ami 2024 nyaráig szól. A kontraktusa további egyévnyi opciós jogot is tartalmaz. A norvég edző 2018 decemberében vette át a csapat irányítását. 2019 márciusában 3 éves szerződést írt alá a csapattal, amelyet most hosszabbítottak meg ismételten. A hivatalos bejelentés után az alábbiakat mondta a 48 esztendős tréner:

Mindenki tudja, hogy mit érzek a klub iránt és nagyon örülök, hogy új szerződést írhattam alá. Sikerült egy olyan csapatot felépítenünk, amely remek egyensúlyban van a fiatal és a tapasztalt játékosok tekintetében. Mindenki éhes a sikerre, a fejlődésünk a következő szezonban is folytatódni fog.

A norvég menedzser eddig 151 mérkőzésen irányította a Manchester Unitedet, mérlege 85 győzelem, 32 döntetlen és 34 vereség.