Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Sevilla: tárgyalnak a világbajnok hátvéddel! – sajtóhír

Sajtóértesülések szerint a Sevilla előrehaladott tárgyalásokat folytat a jelenleg szabadon igazolható Jerome Boateng képviselőivel a korábbi német válogatott hátvéd leigazolását illetően. 

A Bayern Müncenhtől 10 év után, szerződése lejártával, valamint érdemei elismerése mellett távozó 32 esztendős középhátvéd jelenleg szabadon igazolható játékosként válogathat az ajánlatok közül.

A német sportsajtóban megjelentek szerint, hiába keresték mesés ajánlattal Katarból; hiába hívták a Serie A-ba vagy az angol Premier League-be, Boateng kivárt, hiszen továbbra is a legmagasabb szinten szeretne futballozni, beleértve a Bajnokok Ligáját is.

A BL-induló sevillaiak ajánlata ahogyan a Sport1 is fogalmaz, ‘abszolút vonzónak tűnhet minden sportszakmai szempontot’ is figyelembe véve.
Az andalúz klub megkeresése egyébként amilyen hirtelen jött, olyan gyorsan is fordult komolyra, ugyanis a német Sport1 szerint a német válogatottal 2014-ben világbajnoki címet szerző játékos képviselői (családtagjai intézik az ügyeit) már tárgyalnak is az andalúz klubbal.

A spanyol sportsajtóban is megjelenő Boateng-hírek után egyébként már több helyen is levonták azt a következtetést, hogy a 32 esztendős játékos sevillai érkezése egyben előrevetíthetné azt is, hogy a klub megválik majd egyik legnagyobb értékétől, az Európa élcsapatai által csábított Jules Koundétól.