Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A PSG egyre biztosabb a MU-sztár érkezésében – sajtóhír

Szigetországi sajtóértesülések szerint minden jól halad, hogy a Paris Saint-Germain még az idei nyári átigazolási időszakban megszerezze a Manchester United régóta kiszemelt kiválóságát…

(Photo by Mateus Slodkowski/DeFodi Images via Getty Images)

A The Athletic legfrissebb beszámolói értelmében a Paris Saint-Germain vezetősége már felvette a kapcsolatot a Manchester United elöljáróival, és vélhetően hamarosan hivatalos ajánlatot is fognak tenni Paul Pogba megszerzésére vonatkozóan.

A 28 éves francia irányító annak idején, 2016 nyarán mintegy 105 millió euró ellenében intett búcsút a Juventusnak a MU kegyeiért, ahol azonban az eddig eltelt időszakban hosszabb távon képtelen volt beváltani a hozzáfűzött reményeket. Pogba viszonya egyre inkább megromlott a klub vezetésével, és nagyon úgy tűnt, hogy már csak távozásának időpontja lehetett a kérdéses, azonban a helyi lapok szerint Bruno Fernandes téli érkezésével olyan újfajta jövőkép rajzolódott ki a “Vörös Ördögöknél”, amely még az eddig elvágyódó Pogbát is jobb belátásra bírta. Azonban csak átmenetileg, és sokak szerint jelenleg ismét a távozásra hajlik, hiszen továbbra is csak kevés lehetőség jut neki a csapatban.

A világbajnok középpályás esetleges távozásáról már évek óta írnak a világsajtóban, ám ezidáig nem realizálódhatott a klubváltása magas vételára miatt, ám időről időre valamennyi érdeklődőnél újra és újra felmerül a leigazolásának lehetősége. Ezen a nyáron minden korábbinál nagyobb esély nyílhat a váltásra, mivel aktuális szerződése 2022-ig köti őt a jelenlegi klubjához, és úgy tűnik, hogy a MU hajlandó csökkenteni a korábbi százmilliós igényeit, mivel Pogba nem készül szerződést hosszabbítani velük.