Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Szerb gólkirályt szerződtetett a Honvéd – HIVATALOS

A korábbi híreszteléseknek megfelelően a magyar bajnokság (OTP Bank Liga) rajtjára készülő Budapest Honvéd együttese végre hajtotta várva várt nagy igazolását…

 

A Budapest Honvéd együttese a csütörtök déli órákban jelentette be, hogy 2+1 évre szóló megállapodást kötött a vajdasági Topolyai SC csapatától érkező szerb gólgyáros Nenad Lukiccsal. A kispestiek hivatalos oldalán a csapat ügyvezetője, Kun Gábor a következőképpen mutatta be az új szerzeményt:

“Lukic egy erős felépítésű, jó mentalitású játékos, aki nagyon hatékony a kapu előtt. Rengeteg gól mellett az előkészítésben is jelentős szerepet tud vállalni. Régebb óta figyeltük már a teljesítményét és azt gondolom az elmúlt két évben mutatott játéka és statisztikái alapján sokat várhatunk tőle. Örülünk, hogy sikerült megszereznünk, mivel több csapat is érdeklődött iránta.”

A Partizan Beograd csapatában nevelkedő 28 éves csatár az elmúlt két évben 68 bajnokin 34 találatot és 21 gólpasszt szorgoskodott össze a TSC szerelésében, a két évvel ezelőtt idényben a szerb élvonalbeli bajnokság gólkirálya lett. Kiemelkedő teljesítménye révén a korosztályos válogatottak után idén januárban a szerb nemzeti csapatban is bemutatkozhatott.

“Nagyszerű érzés, hogy egy ilyen neves klubnál folytathatom a pályafutásomat, várom már, hogy pályára lépjek a Honvéd mezében, szeretnék az új stadionban a Kispest-tábor előtt futballozni. Izgatott vagyok, örülök, az új kihívásnak, szeretném, hogy sikeresek legyünk a csapattal”

– jegyezte meg Lukic a bemutatását követően.