Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bizonyítani akar új csapatánál a veterán kapus

Ahogyan arról a mai napon beszámoltunk, az Európa-bajnok olasz válogatott rutinos kapusa szabadúszóként a Genoa együtteséhez igazolt…

(Photo by Jonathan Moscrop/Getty Images)

A minap a Genoa csapatával 1+1 évre szóló szerződést kötő rutinos kapus, Salvatore Sirigu elárulta, hogy nagyon fontos számára a döntés meghozatalában, hogy megfelelő mennyiségű játéklehetőséghez jusson:

“A nulláról kezdhetek itt és szeretném bebizonyítani mindenkinek, hogy jó kapus vagyok.. Minden kihívás lenyűgöz, az pedig, hogy ezeket a színeket képviselhetem nagy motivációt ad számomra. Másfél éven belül világbajnokság lesz, de ez idő alatt sok a teendő. Szeretném megélni ezt az időszakot mosollyal az arcomon.”

A 34 éves hálóőr régi csapata, a Torino távozással kacérkodó gólgyárosa, Andrea Belotti helyzetével kapcsolatban elmondta, hogy “beszéltem Galloval többször is, de nem tudtam neki tanácsot adni egy lehetséges átigazolást illetően. Szereti Torinót, neki kell eldöntenie mihez kezd. Mindenki becsüli, tiszteli őt és tisztában vannak a képességeivel. Azt kell tennie, ami boldoggá teszi őt, de őszintén fogalmam sincs most milyen a helyzete.”