Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: a csehek magabiztosan várják a Fradi elleni párharcot

Hétfőn megérkezett Budapestre a Slavia Praha együttese, ahol majd szerdán a Ferencvárossal csapnak össze a Bajnokok Ligája selejtezőjében.

Azonban a cseh csapat vezetőedzője, másodedzője és egyik játékosa, már korában megérkezett és élőben tekintette meg a Fradi Kisvárda elleni vereségét.

“Tisztában vagyunk vele, hogy mekkora a tét, de ezt már a korábbi években háromszor is átéltük. Úgy gondoljuk, ha a szokásos vagy a szokásosnál valamivel jobb teljesítményt sikerül nyújtanunk, akkor nagy esélyünk van a továbbjutásra. A szakmai stábból néhányan és a megfigyelőink kint voltak a Fradi Zalgiris elleni találkozóján, Jindrich Trpisovsky vezetőedzőnk és én, valamint a játékosok közül Ondrej Kudela pedig a Kisvárda elleni hétvégi bajnokijukat tekintettük meg a helyszínen. Mindent megnéztünk, mindent tanulmányoztunk. Támadásban nagyszerű minőséggel rendelkezik a Fradi, de azt láttuk, hogy a védekezésben vannak olyan hiányosságaik, amiket megbüntethetünk” nyilatkozta a Slavia másodedzője, Zdenek Houstecky.

A Ferencváros – Slavia Praha találkozó szerdán este 20 órakor kezdődik, a találkozó tétje, amelyik csapat továbbjut a román Cluj vagy a svájci Young Boys ellen harcolhatja ki a BL-csoportkört, azonban a továbbjutás már biztosan Európa-liga-csoportkört ér.