Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PSG: “Mbappé nem fog jobb csapatot találni!”

Lionel Messi leigazolása után Párizsban immáron a fő téma abszolút Kylian Mbappé jövője. A csapattárs, Angel Di Maria el is küldte személyes tanácsát is tartalmazó üzenetét a világbajnok francia klasszisnak. 

Úgy tűnik a klubvezetés magabiztossága Mbappé maradását illetően a játékosokra is átterjedt, Di Maria szerint például Mbappé immáron ‘a világ legtehetségesebb csapatában’ játszhat, ennél nagyobb ösztönző pedig nem igazán kellhet egy játékosnak sem.

“Mbappé? Azt gondolom, maradni fog!” – Idézi az argentin szélsőt az ESPN. “Természetes, hogy mint a legjobb játékosok egyikét, a legnagyobb klubok keresik, de azt hiszem, a mostani igazolások után a PSG a világ legtehetségesebb csapata, jobb csapatot nem találhat! Nem hiszem, hogy eligazolna, mindannyian azt akarjuk, hogy velünk maradjon!” – Folytatta Di Maria, akinek kis túlzással a boldogságához egyedül Mbappé szerződéshosszabbítása hiányzik.

“Elképesztően boldog vagyok. Minden amiről álmodtam, az elmúlt egy hónapban megtörtént velem: a válogatottal megnyertük a Copa Americát, majd egy klubcsapatba játszhatok Leo-val (Messi). Mindig is ezt akartam!” – Lelkendezett Di Maria.