Az olasz élvonalban köthet ki a Mönchengladbach középpályása – sajtóhír

Olasz sajtóinformációk szerint a német élvonalból erősítené meg középpályáját a Napoli, a kiszemeltjükre az Európa-bajnokság alatt figyeltek fel…

(Photo by Christian Verheyen/Borussia Moenchengladbach via Getty Images)

A Napoli a Bundesligában és az Európa-bajnokságon is remek teljesítménnyel előrukkoló svájci válogatott középpályást, Denis Zakariát próbálja meg szerződtetni az átigazolási időszak hajrájában.

Az ügyletet az is elősegítheti, hogy Zakaria szerződése jövő nyáron lejár, így ha némi pénzt látni szeretne belőle a német csapat, akkor még most túl kell adjanak rajta. A védekező szellemű középpályás piaci értékét 30 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.com, azt azonban nem tudni, hogy mennyit kér érte a Bundesliga legutóbbi kiírásának nyolcadik helyén végzett csapata.

Zakaria 2017-ben érkezett a Mönchengladbach együtteséhez a BSC Young Boystól 12 millió euró ellenében, azóta 128 tétmérkőzésen szerepelhetett a klub színeiben, amelyeken 9 gólt és 7 gólpasszt jegyzett.

A labdarúgó a Bundesliga első két fordulójában nem lépett pályára a nemrég rajtoló idényben, sőt, még a kispadra sem ülhetett le, pedig makk egészséges, így bőven van esély a távozására még az átigazolási piac lezárása előtt.