Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kiszemelte Pogba utódját a Manchester United – sajtóhír

Miközben marasztalja sztárját, annak távozására is felkészülve újabb középpályást nézett ki a Manchester United együttese a szigetországi sajtó szerint…

A Manchester Evening News jelentése értelmében a Manchester United vezetősége fontolóra vette Tanguy Ndombele szerződtetésének lehetőségét a Tottenham csapatától, aki bizonyára honfitársa, a bizonytalan sorsú Paul Pogba pótlása érdekében érkezne.

A 24 éves kongói származású francia válogatott középpályást a 2018-2019-es szezonban 48 tétmérkőzésen lépett pályára, s fiatal kora ellenére az Olympique Lyon kirobbanthatatlan alapemberének számított. 2019 nyarán klubrekordot jelentő, 62+10 millió euró ellenében szerződött a Spurshöz, ám az első idénye felejthetőnek bizonyult. Az évad elején sérüléssel bajlódott, majd Mourinho kinevezése sem segítette a boldogulását, a 2019-2020-as szezonban mindössze 21 bajnokin jutott szóhoz, míg az elmúlt évadban 31 PL-mérkőzésen számoltak vele, azonban a klub mérsékelt eredményei miatt kérdőjelessé vált a jövője a csapatnál, és bár eddig maradt, sokan számítanak a távozására.

Ndombele leigazolása iránt a közelmúltban főleg többek közt a Bayern München, a Real Madrid és a Juventus csapata is megalapozott érdeklődést tanúsított.