Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Napoli: “Muszáj a földön maradnunk”

Ahogyan arról beszámoltunk, az olasz bajnokság (Serie A) hétfő esti mérkőzésén a Napoli magabiztos győzelmet aratott az Udinese ellen és egyedüli százszázalékos csapatként vezeti a mezőnyt…

(Photo by Emmanuele Ciancaglini/CPS Images/Getty Images)

A Napoli legutóbbi győzelmét követően a csapat kapitánya, Lorenzo Insigne a kiváló rajt titkáról beszélt:

“Semmit nem jelent, hogy jelenleg vezetjük a bajnokságot. A legfontosabb, hogy újabb jó mérkőzést játszottunk és négy gólt szerezve megnyertük. Továbbra is keményen kell küzdenünk meccsről meccsre, és muszáj a földön maradnunk. Mindenki érzi, hogy jól megy mostanában a játék, de ehhez továbbra is kemény munkára lesz szükség. Úgy vélem, hogy a mester a legjobb munkát végzi, igyekszik mindenkiből kihozni a maximumot, mindannyian próbálunk egy kis pluszt hozzátenni, ennek köszönhetjük az eredményes szereplésünket.”

A Serie A szünnap nélkül keddtől máris hétközi fordulóval folytatódik, melyben a Partenopei ellenfele majd az ötvenszázalékos mérleggel bíró Sampdoria lesz csütörtökön: “nehéz mérkőzésre számítok ellenük, de az újabb jó eredmény után kellően motiváltak vagyunk ahhoz, hogy megfelelően felkészüljünk és helytálljunk a következő mérkőzésen.”

Az egykori kétszeres bajnok nápolyi egyesület négyből négy győzelemmel, egyedüli százszázalékos csapatként vezeti a Serie A tabelláját, megelőzve két-két ponttal a szintén veretlen két milánói gigászt, a címvédő Intert és az AC Milant.