Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: idegenben aratott sima győzelmet a Napoli – videóval

Az olasz labdarúgó-bajnokság (Serie A) 4. fordulójának zárómérkőzését hétfő este játszották, az eddig veretlen Udinese fogadta a mindhárom találkozóját megnyerő Napoli együttesét.

(Photo by Alessandro Sabattini/Getty Images)

A mérkőzés képe kiegyenlített volt az első félidőben, azonban a helyzeteivel a vendégek gazdálkodtak jobban. A vezetést a jó formában lévő Victor Osimhen révén szerezték meg a 24. percben, aki Insigne átadását tudta gólra váltani (0-1). Mindössze 11 minutummal később a két középhátvéd, Koulibaly és Amir Rrahmani játszottak össze, utóbbi megszerezte a nápolyiak második találatát (0-2). Ennek következtében magabiztos előnnyel mehettek pihenőre a vendégek.

A második játékrészben lesimázta helyzetekben a Napoli az Udinesét, ezáltal nem is meglepő, hogy szinte azonnal góllal kezd a Napoli, a szenegáli középhátvéd, Koulibaly, gólpassza mellett be is talál az 52. percben, így már 3-0-ra vezettek a vendégek. Majd a hajrában még betalált a csereként bálló Hirving Lozano is, így kialakítva a 4-0-ás végeredményt. A Napoli ezzel a győzelmével vezeti a tabellát, míg az Udinese elszenvedte első vereségét a szezonban.

Udinese – Napoli 0-4 (0-2)
Játékvezető: G. Manganiello, Helyszín: Dacia Arena (Udine)
Gólszerzők:ill. V. Osimhen (24.), A. Rrahmani (35.), K. Koulibaly (52.), H. Lozano (85.)

A 4. forduló további eredményei

Péntek
Sassuolo – Torino 0-1

Szombat
Genoa – Fiorentina 1-2
Inter – Bologna 6-1
Salernitana – Atalanta 0-1

Vasárnap
Empoli – Sampdoria 0-3
Venezia – Spezia 1-2
Lazio – Cagliari 2-2
Verona – AS Roma 3-2
Juventus – AC Milan 1-1

A bajnokság jelenlegi állása

A góllövőlista jelenlegi állása