Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

FC Barcelona: a Fradi El-riválisához távozhat a pórul járt támadó

A barcelonai Sport értesülése szerint a hamarosan szerencsés és kiérdemelt mentőövet kaphat az FC Barcelona tehetséges szélsője, Álex Collado. A fiatal játékosért a német Bayer Leverkusen jelentkezett be.

(Photo by Urbanandsport/NurPhoto via Getty Images)

Álex Collado roppant kellemetlen helyzetbe került bele, amelyet a klub csak tovább nehezített a számára. Collado korábban a B csapat tagja, csapatkapitánya is volt, ám sem az ő, sem a felnőtt együttes keretébe nem nevezték be a mostani szezonra. Ennek oka, hogy nemet mondott a Championshipbe kizuhant Sheffield Unitednak. „Büntetése” pedig a tétlenség lett, ami az egészen szezonban várna rá a Camp Nou-ban. Huszonkét évesen és egészségesen.

A Sport szerint Colladot az Európa-ligában érdekelt Leverkusen mentheti ki a csapdából, akár már a januári átigazolási időszakban. A német együttes akár ki is vásárolhatja a támadót szerződéséből, amely még 2023-ig érvényes a Barcával.

A Bayer Leverkusen fej-fej mellett vezeti a Bundesliga táblázatát a Bayern Münchennel, hét fordulót követően tizenhat ponttal rendelkezve.