Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

El: a Celtic edzője nagyon várja már a Fradi elleni meccset

Ange Postecoglou vezetőedző szórakoztató, több gólt hozó mérkőzésre számít kedden, amikor csapata, a Celtic a Ferencvárossal találkozik a labdarúgó Európa-liga csoportkörének harmadik fordulójában, Glasgow-ban.

(Photo by Steve Welsh/PA Images via Getty Images)

A Fradi honlapjának beszámolója szerint a görög születésű tréner a találkozót megelőző sajtótájékoztatón azt mondta, együttesének nyernie kell ahhoz, hogy maradjon továbbjutási esélye, de ez a magyarokra is igaz, írja az MTI.

“Pikáns meccsre számíthatunk. Mindkét csapatnak támadnia kell, emiatt kinyílhat majd a pálya, több gólra van kilátás. Agresszív Fradira számítok agresszív játékkal, szórakoztató meccs alakulhat ki”

– közölte Postecoglou.

A szakember elmondta, több mérkőzését, így a Zalaegerszeg elleni szombati vesztes találkozóját is látta a Ferencvárosnak, ezért tisztában van vele, hogy az FTC a hétvégi meccsen több kulcsjátékosát is pihentette.

“Tudjuk, hogy riválisunk szombaton csalódást keltő eredményt ért el, de azzal is tisztában vagyunk, hogy ennek ellenére egy nagyon jó csapatról van szó. Tavaly már találkozott egymással a Celtic és az FTC, ezúttal is erős meccsre számítok”

– fogalmazott a szakvezető.

A mérkőzés közép-európai idő szerint kedden 16.30 órakor kezdődik a Celtic Parkban.