Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bruce: “Mindenki a bukásomat kívánta…”

Ahogyan arról beszámolunk, az újgazdag Newcastle United együttese a szerdai napon közös megegyezéssel felbontotta eddigi menedzsere szerződését…

(Photo by Ian MacNicol/Getty Images)

Nem sokkal a menesztését követően a Newcastle United volt menedzsere, Steve Bruce a következő gondolatokkal búcsúzott:

“Azt hiszem, ez volt az utolsó munkám. Nagyon kemény volt. Tudom, hogy soha nem akartak igazán, hogy itt legyek, és végig éreztem, hogy a bukásomat kívánják. Mindenki azt ismételgette, hogy csődöt fogok mondani, haszontalan vagyok, egy kövér ember, aki csak a helyet foglalja, egy taktikailag alkalmatlan káposztafej. Sokan aggódtak is értem az utóbbi időben, különösen a feleségem, Jan. Csodálatos nő, anya és feleség, aki évek óta félt engem. Az egész életét azzal töltötte, hogy követett engem a karrieremben, futballklubról futballklubra. Ha most azt mondanám neki, van egy ajánlatom Kínából és oda szeretnék menni, abban is támogatna, de hatvanéves vagyok, és nem tudom, szeretném-e kitenni a feleségemet egy újabb költözésnek, de persze soha ne mondd, hogy soha, ezt már megtanultam.”

A Newcastle tulajdonjogait a közelmúltban vásárolta meg a Szaúd-arábiai állami befektetési alap (PIF), amelyek jelentős anyagi lehetőségeket nyitottak meg a klub előtt, és a klub azonnal új menedzser érkezését helyezte előtérbe.