Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Visszatérhet hazájába az egykori klasszis argentin támadó – sajtóhír

Helyi sajtóértesülések szerint az előző állomáshelyéről a közelmúltban kirúgott argentin tréner rövidesen újra odahaza állhat munkába..

 

A TyC Sports megbízható értesülései szerint az argentin bajnokságban (Liga Profesional) szereplő San Lorenzo csapata fontolóra vette, hogy a hosszú ideje sokat bírált Paolo Montero helyére a közelmúltban felszabaduló Hernán Crespót nevezze ki új vezetőedzőjének.

Az aktív pályafutása során többek közt a Parma, a Lazio, az Inter, a Milan és a Chelsea csapatait is megjárt egykori klasszis csatár a 2018-2019-es idény egyik szakaszában az argentin bajnoki mezőny második feléhez tartozó Banfield gárdáját trenírozta hazája bajnokságában. Ezt követően a Defensa y Justicia együttesét gyakorlatilag hajszálpontosan egy éven át irányította, hiszen tavaly január végén nevezték ki őt a csapat élére, s megnyerték a Copa Sudamericana előző kiírását. Ezt követően Crespo februártól októberig irányította a São Paulo csapatát, ahol első nekifutásra veretlenül megnyerték a regionális bajnokságot, viszont az országos bajnokságban csak botladozott vele a csapat.

A San Lorenzo csapata a 16 forduló alatt megszerzett 17 pontjával mindössze a 20. helyen tanyázik az argentin élvonal 26 csapatos mezőnyében.