Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Chelsea: egyre több a gond Lukakuval!

A szezont remekül kezdte a Chelsea mezében a visszatért Romelu Lukaku. A belga támadó azonban már több, mint egy hónapja nem szerzett gólt a londoniak számára, ráadásul most még a bokája is megsérült a Bajnokok Ligája hétközi fordulójában.

(Photo by Adam Davy/PA Images via Getty Images)

A Daily Telegraph értesülése szerint a 28 esztendős Lukaku komolyabb bokasérülést szenvedhetett hét közben. A lap úgy tudja, hogy a Malmö elleni győztes csata 23. percében lecserélt belga csatár csak novemberben térhet vissza a pályára.

A lap arról ír, hogy a formán kívül szenvedő (szeptember 14-én talált utoljára a kapuba) Lukaku a Chelsea következő öt tétmérkőzéséz is kihagyhatja, és csak az év utolsó válogatott „szünete” után térhet vissza a játékba. Ezen idő alatt a „Kékekre” három bajnoki (Norwich, Newcastle, Burnley), egy ligakupa (Southampton) és egy BL-meccs (Malmö) vár.

A Stamford Bridge-re idén nyáron visszatért Lukaku ebben az idényben tizenegy találkozón négyszer volt eredményes régi-új klubjában. A Chelsea jelenleg vezeti a Premier League táblázatát.