Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Porto szélsőjével erősítene az AC Milan! – sajtóhír

Az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő AC Milan együttese a legfrissebb sajtóértesülések szerint a Porto szélsőjét, Jesús Coronát szeretné leigazolni.

(Photo by Paulo Oliveira / NurPhoto via Getty Images)

Rudy Galetti legfrissebb beszámolója alapján az AC Milan gárdája a téli átigazolási időszakban szeretné megszerezni Jesús Coronát. A hírek szerint a Rossoneri már korábban is fontolgatta a mexikói szélső megszerzését, de most kihasználnának egy kedvező lehetőséget. Corona szerződése ugyanis jövő nyáron lejár és a tárgyalások nem igazán haladnak a felek között az esetleges hosszabbításról. Pioliék előtt így adott a lehetőség, hogy vagy jóval a piaci értéke alatt szerezzék meg Coronát, vagy pedig nyáron ingyen érkezzen a csapathoz. A télen a 28 esztendős játékos már szabadon tárgyalhat külföldi kérőivel is, a Milan pedig évi 3 millió eurós fizetéssel szeretné meggyőzni őt, hogy tegye át a székhelyét Milánó piros-fekete felébe.

Corona 2015 augusztusa óta erősíti a Porto együttesét. A klub színeiben eddig minden sorozatot figyelembe véve 276 mérkőzésen lépett pályára. Ezeken a találkozókon 31 gólt és 69 gólpasszt jegyzett. Piaci értékét 30 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.