Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: “Az, hogy kifütyültek minket, ébresztőt fújt!”

A Real Madrid nyögvenyelős, Sahtar Donyeck elleni győzelmét a következőképpen értékelte Carlo Ancelotti vezetőedző. 

“Örülünk a győzelemnek, de tudjuk, hogy nem voltunk elég jók. Hiába kezdtük mindkét félidőt megfelelően, elveszítettük az agresszivitásunkat . Úgy is fogalmazhatnék, hogy kontrolláltuk a találkozót, anélkül, hogy az ellenfelet komoly kihívás elé állítottuk volna.” – idézi a Marca az olasz tréner meccs utáni gondolatait.

“A Bernabéu egy különleges stadion, ahol igen is számon kérhetik rajtad, hogyan futballozol. Megesik a futballban, ami most is történt, hogy kifütyülnek, ugyanakkor ebből erőt is lehet meríteni. Azt gondolom a szurkolók jelzése ébresztőt fújt számunkra!” – folytatta Ancelotti utalva arra, hogy a Real-játéka a saját közönségének sem tetszett.

“A Real Madrid a Real Madrid, egy csapat vagyunk. Annak ellenére, hogy Courtois, Benzema vagy Vinícius kimagaslóan futballoztak, a csapatról kell beszélnünk a siker alkalmával.” – így a blancók trénere, majd megindokolta, hogy a gyengébb teljesítmény ellenére miért nem használta ki cserelehetőségeit: “Azért változtattam, mert fizikálisan akartam javítani a csapaton, csak azért ,hogy cseréljek, nem fogok élni ezzel a lehetőséggel. Megértem ha bosszúsak ez miatt a játékosok (elsősorban Eden Hazardra és Marco Asensiora utalva – a szerk.), mindenkitől elnézését is kértem a lefújást követően.”