Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: Dani Alvessel már felvették a kapcsolatot! – sajthír

Nemrég mi is megírtuk, hogy a korábbi brazil közönség-kedvenc beajánlkozott a Barcelonának. A spanyol sportsajtóban megjelentek szerint a 38 esztendős, jelenleg szabadon igazolható brazil kiválóság visszatérésére valós esély mutatkozik. 

A szeptember közepe óta klub nélküli Alves, Xavi visszatérésével könnyen lehet, hogy megkapja az újabb esélyt a katalánoknál.

Ahogyan a Marca is fogalmaz, Dani Alvest Barcelonában a valaha volt legjobb jobbhátvédnek tartják, aki a katalánok elképzelése szerint tökéletes mentora lehetne Sergino Destnek.

A hírek szerint Alves már tárgyalt is a Barca képviselőivel, és árulkodó, hogy a visszavonulástól elzárkózó, 119-szeres brazil válogatott ikon visszautasított számos megkeresést hazájából.

A Barca számára Dani Alves kétségkívül hatalmas segítség lehetne pusztán azon szempontokból is, hogy elképesztő tapasztalatot adna a fiatal kerethez, nem si beszélve arról, hogy jobbhátvéd poszton – bár Alves az utóbbi időszakban már inkább a pálya közepén játszott – az említett Sergino Dest mellett Sergi Roberto bevehető.

A spanyol lapok szerint Alves kész meghozni a nagy áldozatot a Barcáért, akár még újra posztot is váltani, nem is beszélve arról, hogy jövőre világbajnokságot rendeznek Katarban, ahol titkon, de szívesen ott lenne, már így is zseniális karrierje tökéletes hattyúdalaként a brazil.