Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Manchester United: végleg lejárt Solskjaer és Pogba ideje

Az angol sajtó legfrissebb értesülései szerint komoly változások előtt áll a Manchester United arculata. Állítólag már többet nem is fog játszani a csapatban Paul Pogba, és a napokban akár Ole Gunnar Solskjaer kirúgására is sor kerülhet.

(Photo by Boris Streubel – UEFA/UEFA via Getty Images)

A Liverpooltól elszenvedett, megalázó ötgólos vereséget követően felerősödtek a találgatások azzal kapcsolatban, hogy mennyre ideje lehet még Solskjaernak a Manchester United kispadján. A norvég szakember azonban nagyot mentett a Tottenham leverésével, ám a városi rangadóval beszedett újabb zakó ismét a realitások felé sodorta a klub vezetését.

A Sun szerint már a válogatott szünet is elbocsájtásra kerülhet Solskjaer, a helyét pedig a korábbi latolgatásokkal ellentétben egy német edző, Ralf Rangnick veheti át. A tapasztalt szakember az utóbbi időben inkább sportigazgatóskodott, jelenleg a Lokomotiv Moszkva alkalmazásában áll.

A hír arról is szól, hogy az Old Traffordon nem csak Solskjaer szolgálataiból nem kérnek többet. Paul Pogba ideje is lejárhatott a klubnál. A Liverpool ellen kiállított világbajnok középpályás a francia válogatott edzőtáborában egy combsérülést szedett össze. Az angolok szerint ez pedig akár azt is jelentheti, hogy a MU-nál nem számolnak tovább a lejáró szerződésű játékossal.