Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: Dani Alves 38 évesen visszatér a klubhoz – sajtóhír

Katalán sajtóértesülések szerint megszületett a megegyezés a Barcelona vezetősége és Dani Alves között, miszerint a brazil védő visszatér korábbi nagy sikerei helyszínére.

(Photo by Nelson Almeida – Pool/Getty Images)

A katalán Sport információi szerint a Barcelona vezetősége rábólintott arra, hogy Dani Alves visszatérjen a klubhoz. Korábban arról szóltak a hírek, hogy bár megkezdődtek a tárgyalások a brazil védővel, ezek végül megakadtak, mivel a vezetőség főleg a korát kifogásolta.

A Sport viszont most úgy tudja, hogy sikerült áthidalni a problémákat, és a jövő héten már be is jelentik Dani Alves érkezését, aki ingyen igazol a katalán csapatba, miután szeptemberben felbontotta szerződését a Sao Paolo csapatával. A most 38 éves brazil hátvéd minden bizonnyal alacsony fizetési igénnyel érkezik az amúgy nehéz pénzügyi helyzetben levő katalán gárdához.

Dani Alves összesen 391 mérkőzésen szerepelt a Barcelonában, amelyeken 21 gólt szerzett és 101 gólpasszt jegyzett. A katalán csapatban töltött nyolc szezonja alatt hat alkalommal nyert spanyol bajnokságot, négyszer Király-kupát és spanyol Szuperkupát, illetve egyaránt három alkalommal Bajnokok Ligáját, Európai Szuperkupát és Klubvilágbajnokságot.