Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MU: Ronaldo egy motivációs üzenettel jelezte a szurkolóknak, hogy nem adják fel

Cristiano Ronaldo visszatért Manchesterbe, miután Portugáliával nem tudták kiharcolni, hogy egyenes ágon kijussanak a 2022-es katari világbajnokságra. A támadó azonban nem vesztett a motivációjából ezután sem, amit jelzett is a Manchester United szurkolóinak. 

(Photo by Clive Brunskill/Getty Images)

Cristiano Ronaldónak sem a válogatottban, sem pedig klubcsapatában nem jönnek az eredmények mostanában, ez viszont nem veszi el a kedvét a portugál támadónak.

CR visszatért Manchesterbe, miután Portugália az utolsó vb-selejtezős mérkőzésén kikapott Szerbiától, ezzel pedig csak a pótselejtezőt érő második helyet szerezték meg a csoportban. Klubcsapatában sem sokkal jobb azonban a helyzet: a Manchester United jelenleg csak a 6. helyen áll a Premier League tabelláján, míg a legutóbbi négy mérkőzésükből csak egyet tudtak megnyerni, a maradék három találkozón pedig kikaptak, amiben ott volt a Liverpool ellen elszenvedett 5-0-ás történelmi kudarc és a városi rivális, Manchester City elleni vereség is.

Cristiano Ronaldo azonban nem az az ember, aki egykönnyen feladja. Erről tesz tanúbizonyságot legutóbbi közösségi média posztja is, ahol egy motivációs üzenettel lepte meg a szurkolókat a szombat délutáni, Watford elleni bajnoki mérkőzés előtt:

“Ideje újra feltűrni az ingujjainkat és egyszerűen csak elvégezni a munkánkat! Érjük el azt a célt, amit ebben a szezonban kitűztünk magunk elé!”