Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Real Madrid vinné a Chelsea boldogtalan középpályását – sajtóhír

Angol sajtóhírek szerint a Real Madrid lecsapna a Chelsea saját nevelésű játékosára, Mason Mountra, mivel a középpályás jelenleg nem boldog a londoni csapatban. 

(Photo by Darren Walsh/Chelsea FC via Getty Images)

Az angol The Star értesülései szerint a Real Madrid kiszemelte magának a Chelsea játékosát, Mason Mountot. A lap szerint az angol középpályás nem elégedett a jelenlegi helyzetével a londoni klubban, ezért elvágyódna. Erről állítólag a játékos egy közeli ismerőse beszélt nekik:

“Mason nagyon szereti a Chelsea-t és a csapaton belül is igen népszerű. Mostanában azonban úgy érzi, már nem úgy bánnak vele a csapatnál, mint régen, Hiába járta végig a ranglétrát az akadémiáról indulva, úgy érzi, hogy máshogy bánnak vele, mint azokkal, akik nagy pénzekért érkeztek a klubhoz.”

Spanyol sajtóhírek is megerősítik, hogy a Real Madrid lecsapna a boldogtalan játékosra, és szívesen látná a csapatban Toni Kroos vagy Luka Modric utódjaként.

Thomas Tuchel azonban nagyon kedveli Mountot és a játékát, és annak ellenére is megtartaná, hogy több támadó középpályás is a rendelkezésére áll a keretben. Egy új szerződéssel és egy magasabb fizetéssel akár maradásra is bírhatnák a játékost, aki jelenleg 75 ezer fontot keres hetente, ami az egyik legkevesebbnek számít a Chelsea-nél.