Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megkezdődtek a tárgyalások a Fiorentina gólvágójáról – sajtóhír

Helyi sajtóbeszámolók értelmében a Fiorentina vezetősége a következő napokban gólerős támadója képviseletével fog tárgyalni a kapós szerb támadó jövőjéről…

(Photo by Gabriele Maltinti/Getty Images)

A Corriere Fiorentino riportja értelmében a Fiorentina vezetősége a szerdai napon egyeztetéseket folytatott csapat gólgyárosa, Dusan Vlahovic képviseletével a játékos jövőjével kapcsolatosan, ám a helyi forrás úgy tudja, hogy egyelőre nem sikerült megegyezésre jutniuk. A következő napokban további tárgyalások várhatóak.

A 21 éves támadó az elmúlt Serie A-s szezont 21 találattal zárta, míg a 2021-2022-es kiírásban 15 meccs alatt már 12-szer volt eredményes. Ráadásul Vlahovicnál több gólt a 2021-es naptári esztendőben egyedül Robert Lewandowski jegyzett a topbajnokságok képviselői közül. Klubja a közelmúltban állítólag 80 millió euróban határozta meg a lehetséges eladási árát.

Nem csoda, hogy hatalmas az érdeklődés iránta. A korábbi beszámolók szerint az Atlético Madrid és a Tottenham is komoly összeget ajánlott érte, és a Manchester City is kacérkodott múlt nyáron a leigazolásával. Klubja azonban még nem akart túladni rajta, így eddig mindenkinek le kellett mondania róla, de könnyen lehet, hogy januárban vagy jövő nyáron már nem fogják tudni megtartani őt.

Ráadásul a helyi hírek szerint a Juventus és az AC Milan is fontolóra vette a hétről hétre kiválóan termelő Vlahovic mielőbbi megszerzését, de a tehetősebb topklubok érdeklődése esetében az olasz csapatoknak aligha lehet esélyük rá.