Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Edzőt váltana a Sampdoria, azonban nem engedik a kiszemeltet – sajtóhír

A legutóbbi hazai vereség után az olasz bajnokság (Serie A) szereplő Sampdoria gárdája mindenképpen napirendi pontra tenné az edzőváltást, azonban akadályokba ütközött…

(Photo by Getty Images)

Az olasz bajnokságban (Serie A) mérsékelten szereplő Sampdoria gárdájánál már a legutóbbi mérkőzést megelőzően is téma volt az edzőváltás, a Lazio elleni hazai fiaskót követően pedig a Sky Sport Italia már arról írt, hogy a genovai klubvezetés készen áll Roberto D’Aversa menesztésére, és felvette a kapcsolatot Dejan Stankoviccsal.

Ugyanakkor az átigazolási ügyekben rendszerint jól értesült Fabrizio Romano úgy tudja, hogy a szerb mestert jelenlegi klubja, a Crvena zvezda egyáltalán nem akarja elengedni, így nincs megállapodás a kinevezését illetően. Stankovic annak idején a Lazio és az Inter kiváló középpályása volt, 2019 óta a belgrádi csapatot irányítja, mellyel kétszer megnyerte a szerb bajnokságot, egyszer a szerb kupát, jelenleg pedig három pont hátrányban a második helyen állnak a Partizan Beograd mögött.

A Samp négy győzelem és három döntetlen jóvoltából 16 forduló alatt 15 pontot szerzett a Serie A aktuális kiírásában, mellyel a 15. helyet foglalja el közvetlenül a kieső zóna előtt.

A következő fordulóban éppen a szintén gyengélkedő városi rivális, Genoa ellen kerülhet sor a Derby della Lanternára, melyen a jelek szerint még D’Aversa irányíthat.